Contact

Hoi!

Wil je meer informatie over dit evenement of heb je vragen over een volgende editie? Mail dan naar info@het-sprookje.nl, geef een belletje of vul het onderstaande contact formulier in!

Liefs, Merel
0640842115

Contact formulier

Over Het Sprookje

Graag stel ik mij voor!

 

Mijn naam is Merel Wagemaker - Heemskerk en ik ben in 2017 gestart met Het Sprookje. 
In 2019 was de eerste editie van Strikjes op je mouwen, een trouwevenement dat nét even anders was. Een lekker dagje uit, interactief en laagdrempelig. Daar is zoveel positieve respons op gekomen dat dit evenement zal blijven terug keren in Dordrecht. 

 

Als creatieve duizendpoot heb ik gekozen om een bedrijf te beginnen waarin organiseren centraal staat. Ik werk graag projectmatig en ik streef altijd naar het hoogst haalbare resultaat. Door mijn grote netwerk aan diverse lokale en regionale leveranciers en locaties zijn afspraken snel gemaakt en worden plannen in goede harmonie uitgevoerd.  Klik hiernaar de website van Het Sprookje!

Merel