Locaties en leveranciers

Hier onder vindt je de locaties en de leveranciers die meedoen met Strikjes Op Je Mouwen! 

Het Magazijn

 Het Magazijn, een nieuwe hotspot in het hartje van Dordrecht. Een prachtige plek om te trouwen. Zowel de tuin als de sfeer binnen is top!


* Het Magazijn is een unieke samenwerking van lokale initiatieven die onder één dak een restaurant, (pop-up)stores, een kunstuitleen en een galerie samenbrengt. In het Art-nouveau topstuk van Dordrecht, met een verrassende stadstuin. *

https://magazijndordrecht.nl/ 

BRUT

Ook dit pareltje doet mee aan Strikjes op je mouwen! Prachtige intieme trouwlocatie in het hartje van de stad, mét binnentuin!

Brut is jouw brute bestemming voor love, wine & food. Brut is ontstaan uit een grote passie voor wijn. Brut neemt je graag mee op reis over de hele wereld. Zo nemen ze je zowel mee naar de klassieke oude wereld als de verrassende nieuwe wereld. Wist je dat Brut in de zomer vaak in het teken van de liefde staat? De Wine Bar kan worden omgetoverd tot een romantische trouwlocatie of spetterende feestlocatie voor jouw bruiloft.

https://www.ditisbrut.nl/

De Raedtskelder

Eén van de verborgen geheimen die de stad Dordrecht herbergt uit haar rijke historie. Gelegen op een wel heel verrassende locatie, namelijk: hartje centrum, onder het oude Stadhuis.
Prachtige en unieke locatie! Voor een speciaal diner of voor een dansavond, hier zijn ze van alle markten thuis!

https://www.deraedtskelder.nl/

Den Witten Haen

Dit verwacht je toch niet in de binnenstad van Dordrecht? Wat een prachtige locatie! Wat zo bijzonder is aan deze plek is de ruime opzet binnen, het moderne industriële i.c.m. het klassieke van het historische pand. Ook deze locatie opent zijn deuren voor jullie op 13 oktober!

http://www.denwittenhaen.nl/

Art & Dining

Misschien is een ‘museumrestaurant’ niet de eerste locatie waar je aan denkt als het om trouwen gaat. Maar Art & Dining biedt de perfecte omgeving voor een moderne bruiloft. Modern met een historische twist, dat dan weer wel. Jullie geven elkaar namelijk het ja-woord in een monumentaal pand en tussen werken van diverse kunstschilders, zoals de Dordtse Ary Scheffer (1795-1858). Een wow-factor is gegarandeerd!

www.art-dining.nl 

Leveranciers

De allerleukste leveranciers verzamelen zich in de locaties die meedoen aan Strikjes op je Mouwen!

Dordrecht Tours

Treintje in de binnenstad van Dordrecht.
www.dordrechttours.nl

Imbarcazione Barone

Varen in de binnenstad van Dordrecht.
www.ibarone.nl

Ankii My Vintage Boudoir.

Trouwjurken en accessoires
www.myvintageboudoir.nl

My Desiré

Trouwjurken en accessoires, Coupeuse
www.mydesire.nl 

Hip! Weddingdesign

Trouwjurken en accessoires
www.hipweddingdesign.nl

Je grote dag. Styling.

Styling en Decoratieverhuur voor bruiloften en partijen.
www.jegrotedag.nl 

Claudia Verloop

Fotografie
www.claudiaverloop.com

Neline van den Bos

De herinnering aan jullie mooiste dag, jullie bruiloft, leg ik met veel plezier en enthousiasme vast! Op een ontspannen, relaxte manier en met een dosis humor beleven we jullie bruiloft, waarna jullie jezelf terug zien als stralend bruidspaar op de foto’s en/of in een album. Ik kijk er naar uit om jullie dag te fotograferen, tot snel!

ww.nelinevandenbos.nl

Kirstin Kraaijveld Fotografie

Als jullie op zoek zijn naar een ongedwongen, spontane en journalistieke bruidsfotograaf,  dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres; op de achtergrond waar nodig, aanwezig als het moet. 
www.kkfotografie.com 

RiCon Fotografie

RiCon Fotografie is niet zomaar een bruidsfotograaf, maar een bruidsfotograaf die meer toevoegt dan alleen een hele mooie fotoreportage. Deze bijzondere trouwdag moet er 1 zijn die perfect bij jullie past: wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden.

.https://huwelijksfotografe.nl/

Miss Genie Wedding & Events

Dé perfecte dag? Ask Miss Genie!
Miss Genie is gespecialiseerd in het plannen van bruiloften. Wij regelen alles wat met jullie huwelijk te maken heeft; we helpen jullie met specifieke aspecten of regelen jullie huwelijk van A tot Z. Op de dag zelf kunnen wij ook aanwezig zijn als ceremoniemeesters en ervoor zorgen dat jullie perfecte dag in goede banen wordt geleid.
We hopen jullie te ontmoeten tijdens Strikjes op je mouwen!
Liefs,Edmee & Veerle
www.missgenie.nl

De Schmink Prinses

Vermaak voor kinderen.
www.deschminkprinses.nl

A Spoonful of sugar

A Spoonful of Sugar ontwerpt en verzorgt zoete lekkernijen en sweet tables voor bijzondere gebeurtenissen, zoals verjaardagen, bruiloften, recepties of kraamfeesten. Creaties die er niet alleen prachtig uitzien, maar hun zoete belofte ook helemaal waarmaken. We bepalen samen met u het thema en voeren alles tot in de puntjes uit.
www.aspoonfulofsugar.nl

De Taartmeisjes

Taart, sweettable
www.detaartmeisjes.nl

123 Bruiloft DJ

Muziek
www.123bruiloftdj.nl 

Sam Cordes

Sam Cordes is pas 18 jaar en zingt al sinds ze kan praten. 

Naast het schrijven en zingen van haar eigen liedjes, treedt ze graag op met het zingen van covers. 

Graag wil ze jullie laten zien dat ze samen met Timo Smits (gitarist) de bruiloft nog specialer kan maken.  Wil je jullie speciale liedje horen als je de trouwlocatie binnen loopt of gewoon heerlijke achtergrondmuziek? Veel is mogelijk om het speciaal te maken.

De liedjes die ze spelen zijn zeer geschikt voor de ceremonie, borrel of receptie.

www.facebook.com/samcordesmusic/

Drukkerij RAD

Kaarten en meer.
www.drukkerij-rad.nl

Werkboek Ceremoniemeester.

Werkboek gemaakt door het Sprookje voor jullie ceremoniemeester! Een boek vol tips, lijsten en natuurlijk het draaiboek. Een super cadeau om te krijgen of te geven!

www.hetsprookje.com/shop 

CEEWOOD 

Videograaf
www.ceewoodweddings.nl

Van der Valk hotel - ARA

Trouwlocatie Zwijndrecht.
www.hotelara.nl